Bred erfaring

Nationalt og internationalt

​På baggrund af adskillige elfaglige opgaver såvel nationalt som internationalt har vi stor erfaring med programmering, opsætning og idriftssættelse af automatiseringsudstyr, som er ”skræddersyet” til den enkelte produktionsenhed.

info & kontakt​

Ring 24 63 38 22

Har du spørgsmål vdr. et tibud du gerne vil modtage eller andet?

Så udflyld denne formular med dit nummer så ringer vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El-eftersyn sikrer din fremtid ved hussalg

​Står du overfor et hussalg i den nærmeste fremtid? Hos Electrical Control Systems udfører vi grundige og nødvendige el-eftersyn for både private og erhverv med hovedsæde i området omkring Aars, Støvring og Aalborg.

Inden du endegyldigt skriver under på et salg af din ejendom, er det lovpligtigt at få foretaget et el-eftersyn. Når du sælger din bolig, står du for at hæfte for eventuelle mangler i op til ti år. 

Dette ansvar kan du dog blive fritaget for, hvis du får lavet et grundigt el-eftersyn og i den forbindelse også får udarbejdet både en tilstands- og el-sikkerhedsrapport samt en ejerskifteforsikring.

Hvad er et el-eftersyn helt præcist?

Et el-eftersyn er et eftersyn, der foretages af kyndige fagfolk. Når vi laver dette, gennemgår vi dine elinstallationer fra kælder til kvist for at danne et overblik over deres tilstand. 

Vi foretager altså systematiske undersøgelser bag forskellige af dine elinstallationer for at afdække eventuelle fejl eller ulovligheder i forbindelse med disse.

Et el-eftersyn er således en måde at sikre dig selv, når du går ind i et salg af din ejendom.

Denne følelse af sikkerhed har vi hos Electrical Control Systems ApS gjort os til eksperter i. Det eneste, du som kunde skal have styr på, når vi udarbejder disse rapporter og forsikringer, er din BBR-meddelelse, husets omfang i kvadratmeter samt dets ejerforhold. Resten hjælper vi dig let og elegant igennem.

Kontakt os for mere information om el-eftersyn

Hvis du snarligt vil sælge din bolig, skal du ikke tøve med at kontakte os for et el-eftersyn eller mere viden om dette. Vi giver altid gerne gode råd samt priser på tilstandsrapporter eller andre tjenester. 

Ring til os på telefon 24 63 38 22, eller skriv til henning@ecs-group.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig til et salg. 

Serviceaftale​

​Få en service aftale, der er sammensat til netop din virksomheds behov. Og til en fast pris. 

Med regelmæssige eftersyn og døgnvagt, hvis uheldet skulle ske, er virksomheden sikret en omkostningseffektiv og stabil drift.

Personlig kontakt og service

​Uanset om det gælder lokale eller nationale el opgaver er det vores målsætning, at du som vores samarbejdspartner skal opleve, at det er den samme person fra ECS, som besøger din virksomhed fra gang til gang. Dermed opnår vi sammen størst mulig erfaring og viden med installationerne, så vi hurtigt og effektivt kan tage fat på den enkelte opgave og rådgive om fremtidige løsninger.

Kontakt

Døgntelefon / tilkald

+45 24 633 822

Adresse

Sdr. Boulevard | DK-9600 Aars

Fredensgade 7 | DK-9510 Arden

Skriv på

henning@ecs-group.dk

streamer2018_2020