Bred erfaring

Nationalt og internationalt

​På baggrund af adskillige elfaglige opgaver såvel nationalt som internationalt har vi stor erfaring med programmering, opsætning og idriftssættelse af automatiseringsudstyr, som er ”skræddersyet” til den enkelte produktionsenhed.

info & kontakt​

Ring 24 63 38 22

Har du spørgsmål vdr. et tibud du gerne vil modtage eller andet?

Så udflyld denne formular med dit nummer så ringer vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El-service af enhver el-installation for private og erhverv

Hos Electrical Control Systems ApS i Aars nær Støvring og Aalborg tilbyder vi alle former for elservice af enhver type el-installation. Det kan være en el-installation på en fabrik eller i hjemmet, og det kan være elservice i forbindelse med nybyggeri eller ombyggeri. Det kan også være vedligeholdelse og reparation.

El-installation vedligeholdelses og installeres

Vi har mange års erfaring med elservice i private boliger og virksomheder. Vi tilbyder vedligeholdelse af din el-installation, og det kan være modernisering eller reparation. Det kan også være en nyinstallation i forbindelse med ny-, om- og tilbyggeri.

Vi tilbyder med andre ord hjælp og assistance, når er er brug for en elektriker. Det kan også være i forbindelse med salg og køb af hus, herunder til installationsrapporten. En del elservice for private kan trækkes fra på selvangivelsen som håndværkerfradrag.​

​Vi giver råd og vejledning, hvis der er brug for en ny el-installation, eller hvis den gamle skal moderniseres. Det kan for eksempel være energioptimering og energirenovering, hvor vi installerer følere og andre former for automatisering.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på elservice

Du får en fast pris, inden vi starter op, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på elservice. Vi kommer også gerne ud, hvis der er akutte problemer med din el-installation.

Du kan ringe efter os på telefon 24 63 38 22. Du kan ringe døgnet rundt, hvis der opstår et akut problem. Du kan også sende en e-mail til henning@ecs-group.dk, hvis det ikke er akut.

Serviceaftale​

​Få en service aftale, der er sammensat til netop din virksomheds behov. Og til en fast pris. 

Med regelmæssige eftersyn og døgnvagt, hvis uheldet skulle ske, er virksomheden sikret en omkostningseffektiv og stabil drift.

Personlig kontakt og service

​Uanset om det gælder lokale eller nationale el opgaver er det vores målsætning, at du som vores samarbejdspartner skal opleve, at det er den samme person fra ECS, som besøger din virksomhed fra gang til gang. Dermed opnår vi sammen størst mulig erfaring og viden med installationerne, så vi hurtigt og effektivt kan tage fat på den enkelte opgave og rådgive om fremtidige løsninger.

Kontakt

Døgntelefon / tilkald

+45 24 633 822

Adresse

Sdr. Boulevard | DK-9600 Aars

Fredensgade 7 | DK-9510 Arden

Skriv på

henning@ecs-group.dk

streamer2018_2020