Bred erfaring

Nationalt og internationalt

​På baggrund af adskillige elfaglige opgaver såvel nationalt som internationalt har vi stor erfaring med programmering, opsætning og idriftssættelse af automatiseringsudstyr, som er ”skræddersyet” til den enkelte produktionsenhed.

info & kontakt​

Ring 24 63 38 22

Har du spørgsmål vdr. et tibud du gerne vil modtage eller andet?

Så udflyld denne formular med dit nummer så ringer vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energirådgivning kan spare dig for mange penge

​Tænker du nogensinde over, hvad status reelt set er på dit energiforbrug? Hos Electrical Control Systems tilbyder vi energirådgivning for både virksomheder og private i blandt andet området ved Aars, Støvring og Aalborg.

Denne rådgivning er smart, idet den potentielt kan spare dig for store pengesummer i det lange løb. Der er nemlig umådeligt mange steder, hvor man kan reducere sit forbrug af strøm. Dette er uanset, om der er tale om private boliger, erhvervsbygninger eller industri. Problemet er ofte, at folk ikke er klar over, hvor disse områder er. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Energioptimering er den smarte løsning

Hvis du har et ønske om rådgivning til at spare på dit strømforbrug eller opnå bedre energioptimering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi rykker ud til dit hus eller bygning og foretager målinger, der giver et billede af dit eller din virksomheds nuværende energiforbrug og fremtidig optimering.

​Hvis der eksempelvis er tale om en industrihal eller en landbrugsejendom, kan det være aktuelt at investere i ting såsom nye maskiner eller ventilation. Dette virker muligvis som en større investering, men ved tjekket sørger vi også for at udregne tilbagebetalingstiden, så du kan se dine besparelser på sigt.

Er det i stedet et privat hus, du ønsker en energioptimering af, er det med stor sandsynlighed mindre tiltag, der kan gøre den store forskel for dig.

Kontakt os for mere viden om energirådgivning- og optimering

Hvis du ønsker at spare penge på dit forbrug af strøm, er det smart at kontakte os hos Electrical Control Systems ApS. Vi hjælper dagligt både virksomheder og privatpersoner til de bedste løsninger. 

Du skal derfor blot kontakte os på telefon 24 63 38 22 eller på e-mailadressen henning@ecs-group.dk. Så står vi klar til at rådgive dig.

Serviceaftale​

​Få en service aftale, der er sammensat til netop din virksomheds behov. Og til en fast pris. 

Med regelmæssige eftersyn og døgnvagt, hvis uheldet skulle ske, er virksomheden sikret en omkostningseffektiv og stabil drift.

Personlig kontakt og service

​Uanset om det gælder lokale eller nationale el opgaver er det vores målsætning, at du som vores samarbejdspartner skal opleve, at det er den samme person fra ECS, som besøger din virksomhed fra gang til gang. Dermed opnår vi sammen størst mulig erfaring og viden med installationerne, så vi hurtigt og effektivt kan tage fat på den enkelte opgave og rådgive om fremtidige løsninger.

Kontakt

Døgntelefon / tilkald

+45 24 633 822

Adresse

Sdr. Boulevard | DK-9600 Aars

Fredensgade 7 | DK-9510 Arden

Skriv på

henning@ecs-group.dk

streamer2018_2020