PLC Styring og teknik

PLC styring af mindre maskiner og større anlæg

Hos Electrical Control Systems ApS i Aars nær Aalborg og Støvring har vi stor ekspertise med PLC styring af alt fra mindre maskiner til større anlæg. Vi tilbyder programmering, vedligeholdelse og fejlfinding af alle former for PLC teknik.

Stor ekspertise med PLC styring og PLC teknik

Vi har erfaring med PLC styring fra både store og mindre virksomheder, og det kan være procesanlæg og andre automatiske anlæg og maskiner. Vi har arbejdet med de fleste fabrikater og systemer, og vi har i det hele taget mange års erfaring i programmering af forskellige typer af anlæg. Vi arbejder i et stort omfang med mærkerne Rockwell og Siemens.

Vi påtager os alt fra opsætning af anlæg til indkøring med de eksisterende maskiner. Det kan være opgradering, vedligeholdelse og modernisering af produktionen.

Vi tilbyder også rådgivning og udarbejdelse af kravspecifikation i forbindelse med nye anlæg. Derpå varetager vi gerne projektledelse under installationen og idriftsættelsen af de nye maskiner. Samtidig kan vi tilbyde uddannelse, træning og support af medarbejdere med videre.

Vi kan endvidere tilbyde serviceaftaler på PLC teknik og styring, således dine maskiner og anlæg altid kører optimalt og stabilt. Og vi kan hurtigt få maskinerne op at køre igen, hvis der opstår et akut problem såsom et driftsstop, derfor tilbyder vi naturligvis døgnvagt.

​Kontakt os for at få et tilbud på programmering

Kunne du tænke dig at høre mere omkring PLC teknik? Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på programmering eller en fast serviceaftale inden for PLC teknik.
Du kan ringe på telefon +45 24 633 822 for at høre mere om vores ydelser. Du kan også sende en e-mail til henning@ecs-group.dk eller kontakte os via kontaktformular på her.

Læs også om vores ydelser indenfor el-installation, el-eftersyn eller idriftsættelse.