Bred erfaring

Nationalt og internationalt

​På baggrund af adskillige elfaglige opgaver såvel nationalt som internationalt har vi stor erfaring med programmering, opsætning og idriftssættelse af automatiseringsudstyr, som er ”skræddersyet” til den enkelte produktionsenhed.

info & kontakt​

Ring 24 63 38 22

Har du spørgsmål vdr. et tibud du gerne vil modtage eller andet?

Så udflyld denne formular med dit nummer så ringer vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PLC styring af mindre maskiner og større anlæg

Hos Electrical Control Systems ApS i Aars nær Aalborg og Støvring har vi stor ekspertise med PLC styring af alt fra mindre maskiner til større anlæg. Vi tilbyder programmering, vedligeholdelse og fejlfinding af alle former for PLC styring og PLC teknik.

Stor ekspertise med PLC styring og PLC teknik

Vi har erfaring med PLC styring for både store og mindre virksomheder, og det kan være procesanlæg og andre automatiske anlæg og maskiner. Vi har arbejdet med de fleste fabrikater og systemer, og vi har i det hele taget mange års erfaring i programmering af forskellige typer af anlæg. Vi arbejder i et stort omfang med mærkerne Rockwell og Siemens.

Vi påtager os alt fra opsætning af anlæg til indkøring med de eksisterende maskiner. Det kan være opgradering, vedligeholdelse og modernisering af produktionen.

Vi tilbyder også rådgivning og udarbejdelse af kravspecifikation i forbindelse med nye anlæg. Derpå varetager vi gerne projektledelse under installationen og idriftsættelsen af de nye maskiner. Samtidig kan vi tilbyde uddannelse, træning og support af medarbejdere med videre.

Vi kan endvidere tilbyde serviceaftaler på PLC styring og PLC teknik, således dine maskiner og anlæg altid kører optimalt og stabilt. Og vi kan hurtigt få maskinerne op at køre igen, hvis der opstår et akut problem såsom et driftsstop, derfor tilbyder vi naturligvis døgnvagt.

​Kontakt os for at få et tilbud på programmering

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for PLC styring. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på programmering eller en fast serviceaftale inden for PLC teknik.

Du kan ringe på telefon 24 633 822 for at høre mere om vores ydelser. Du kan også sende en e-mail til henning@ecs-group.dk

Serviceaftale​

​Få en service aftale, der er sammensat til netop din virksomheds behov. Og til en fast pris. 

Med regelmæssige eftersyn og døgnvagt, hvis uheldet skulle ske, er virksomheden sikret en omkostningseffektiv og stabil drift.

Personlig kontakt og service

​Uanset om det gælder lokale eller nationale el opgaver er det vores målsætning, at du som vores samarbejdspartner skal opleve, at det er den samme person fra ECS, som besøger din virksomhed fra gang til gang. Dermed opnår vi sammen størst mulig erfaring og viden med installationerne, så vi hurtigt og effektivt kan tage fat på den enkelte opgave og rådgive om fremtidige løsninger.

Kontakt

Døgntelefon / tilkald

+45 24 633 822

Adresse

Sdr. Boulevard | DK-9600 Aars

Fredensgade 7 | DK-9510 Arden

Skriv på

henning@ecs-group.dk

streamer2018_2020