El installation og elservice

Elservice af enhver el installation for private og erhverv

Har du brug for elservice? Hos Electrical Control Systems ApS i Aars nær Støvring og Aalborg tilbyder vi alle former for elservice af enhver type el installation. Det kan være en elinstallation på en fabrik eller i hjemmet, og det kan være el service i forbindelse med nybyggeri eller ombyggeri. Det kan også være vedligeholdelse og reparation.

El installation vedligeholdes og installeres

Hos ECS Group har vi mange års erfaring med elservice i private boliger og virksomheder. Vi tilbyder vedligeholdelse af din el installation, og det kan være modernisering eller reparation. Det kan også være en ny installation i forbindelse med ny-, om- og tilbyggeri.

Vi tilbyder med andre ord hjælp og assistance, når er er brug for en elektriker. Det kan også være i forbindelse med salg og køb af hus, herunder til installationsrapporten. En del elservice for private kan trækkes fra på selvangivelsen som håndværkerfradrag.​ Vi tilbyder også el-eftersyn.

Her kan du få råd og vejledning, hvis der er brug for en ny el installation, eller hvis den gamle skal moderniseres samt energirådgivning. Det kan for eksempel være energioptimering og energirenovering. Her kan vi installere følere og andre former for automatisering.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på elservice

Du får en fast pris, inden vi starter op, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på elservice. Vi kommer også gerne ud, hvis der er akutte problemer med din el-installation.

Du kan ringe efter os på telefon +45 24 63 38 22. Ring til os døgnet rundt, hvis der opstår et akut problem. Du kan også sende en e-mail til henning@ecs-group.dk, hvis det ikke er akut.

el installatør Aars

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os