El installation og elservice

 – Til både private og erhverv

Har du brug for el installation og elservice? Hos Electrical Control Systems ApS tilbyder vi alle former for elservice af enhver type installation i Aars, Støvring, Aalborg og omegn. Det kan være installation på en fabrik eller i hjemmet, og det kan være elservice i forbindelse med nybyggeri eller ombyggeri. Det kan også være vedligeholdelse og reparation.

El installation og elservice samt vedligeholdelse

Hos ECS Group har vi mange års erfaring med el installation og elservice i private boliger og virksomheder. Vi tilbyder vedligeholdelse af din el installation, og det kan være modernisering eller reparation. Det kan også være en ny installation i forbindelse med ny-, om- og tilbyggeri.

Vi tilbyder med andre ord hjælp og assistance, når er er brug for en elektriker. Det kan også være i forbindelse med salg og køb af hus, herunder til installationsrapporten. En del elservice for private kan trækkes fra på selvangivelsen som håndværkerfradrag.​ Vi tilbyder også eleftersyn.

Her kan du få råd og vejledning, hvis der er brug for en ny el installation, eller hvis den gamle skal moderniseres samt energirådgivning. Det kan for eksempel være energioptimering og energirenovering. Her kan vi installere følere og andre former for automatisering.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på elservice

Har du brug for en elektriker til at udføre el installation og elservice? Så er du meget velkommen til at kontakte Electrical Control System ApS. Hos os får du altid en fast pris, inden vi starter op, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på elservice. Vi kommer også gerne ud, hvis der er akutte problemer med din installation.

Du kan ringe efter os på telefon +45 24 63 38 22. Ring til os døgnet rundt, hvis der opstår et akut problem. Du kan også sende en e-mail til henning@ecs-group.dk, hvis det ikke er akut.

el installatør Aars