Eleftersyn

Eleftersyn sikrer din fremtid ved hussalg

Står du overfor et hussalg i den nærmeste fremtid? Hos Electrical Control Systems udfører vi grundige og nødvendige eleftersyn for både private og erhverv med hovedsæde i området omkring Aars, Støvring og Aalborg.

Inden du endegyldigt skriver under på et salg af din ejendom, er det lovpligtigt at få foretaget et eleftersyn. Når du sælger din bolig, står du for at hæfte for eventuelle mangler i op til ti år.

Dette ansvar kan du dog blive fritaget for, hvis du får lavet et grundigt eleftersyn og i den forbindelse også får udarbejdet både en tilstands- og elsikkerhedsrapport samt en ejerskifteforsikring.

Hvad er et eleftersyn helt præcist?

Et eleftersyn er et eftersyn, der foretages af kyndige fagfolk. Når vi laver dette, gennemgår vi dine elinstallationer fra kælder til kvist for at danne et overblik over deres tilstand.

Vi foretager altså systematiske undersøgelser bag forskellige af dine elinstallationer for at afdække eventuelle fejl eller ulovligheder i forbindelse med disse.

Et eleftersyn er således en måde at sikre dig selv, når du går ind i et salg af din ejendom.

Denne følelse af sikkerhed har vi hos Electrical Control Systems ApS gjort os til eksperter i. Det eneste, du som kunde skal have styr på, når vi udarbejder disse rapporter og forsikringer, er din BBR-meddelelse, husets omfang i kvadratmeter samt dets ejerforhold. Resten hjælper vi dig let og elegant igennem.

Kontakt os for mere information om el-eftersyn

Hvis du snarligt vil sælge din bolig, skal du ikke tøve med at kontakte os for et el-eftersyn eller mere viden om dette. Vi giver altid gerne gode råd samt priser på tilstandsrapporter eller andre tjenester.

Ring til os på telefon +45 24 63 38 22, eller skriv til henning@ecs-group.dk eller kontakt os her. Vi glæder os til at hjælpe dig til et salg.