Energirådgivning i Aars og omegn

Energirådgivning kan spare dig for mange penge

Tænker du nogensinde over, hvad status reelt set er på dit energiforbrug? Hos Electrical Control Systems ApS tilbyder vi energirådgivning for både virksomheder og private i blandt andet området ved Aars, Støvring og Aalborg.

Denne energirådgivning er smart, idet den potentielt kan spare dig for store pengesummer i det lange løb. Der er nemlig umådeligt mange steder, hvor man kan reducere sit forbrug af strøm. Dette er uanset, om der er tale om private boliger, erhvervsbygninger eller industri. Problemet er ofte, at folk ikke er klar over, hvor disse områder er. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Energioptimering er den smarte løsning

Hvis du har et ønske om energirådgivning til at spare på dit strømforbrug eller opnå bedre energioptimering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi rykker ud til dit hus eller bygning og foretager målinger, der giver et billede af dit eller din virksomheds nuværende energiforbrug og fremtidig optimering.

​Hvis der eksempelvis er tale om en industrihal eller en landbrugsejendom, kan det være aktuelt at investere i ting såsom nye maskiner eller ventilation. Dette virker muligvis som en større investering, men ved tjekket sørger vi også for at udregne tilbagebetalingstiden, så du kan se dine besparelser på sigt.

Er det i stedet et privat hus, du ønsker en energioptimering af, er det med stor sandsynlighed mindre tiltag, der kan gøre den store forskel for dig.

Kontakt os og hør mere om energirådgivning og optimering

Hvis du ønsker at spare penge på dit forbrug af strøm, er det smart at kontakte os hos Electrical Control Systems ApS i Aars nær Aalborg. Vi hjælper dagligt både virksomheder og privatpersoner til de bedste løsninger indenfor energirådgivning mm.

Du skal derfor blot kontakte os på telefon +45 24 63 38 22 eller på e-mailadressen henning@ecs-group.dk. Så står vi klar til at rådgive dig.

Læs også mere om vores ydelser indenfor PLC styring, el-eftersyn og el-installation