Idriftsættelse

Idriftsættelse og indkøring af maskiner

Hos Electrical Control Systems ApS i Aars nær Støvring og Aalborg har vi specialiseret os i idriftsættelse af maskiner og anlæg. Vi kan påtage os alt fra opsætning og programmering til idriftsættelse af automatiseringsudstyr. Dokumentation udarbejdes i henhold til maskindirektivet.

Alt fra opsætning til idriftsættelse af anlæg

Vi har stor erfaring med at sætte anlæg på. Det gælder også indkøring med de eksisterende maskiner. Det kan være som led i en opgradering af produktionen, men det kan også være en udskiftning i forbindelse med løbende vedligeholdelse og modernisering.

Vi tilbyder samtidig rådgivning og udarbejdelse af kravspecifikation, ligesom vi kan varetage projektledelse under installation og idriftsættelse af de nye maskiner. Det kan inkludere uddannelse, træning og support af medarbejderne.

Efterfølgende kan vi indgå en serviceaftale, således vi sikrer, at maskiner og anlæg altid kører optimalt og stabilt. Vi kan hurtigt få maskinerne op at køre igen, hvis der skulle opstå et problem eller ligefrem et driftsstop. En serviceaftale bliver sammensat efter jeres behov, og det er til en fast pris. Vi har naturligvis døgnvagt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kigger på de eksisterende maskiner, og hvor vi drøfter jeres ønsker og behov. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på opsætning og idriftsættelse samt andre af vores ydelser.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 633 822 for at aftale nærmere om det videre forløb. Du kan også sende en e-mail til os på henning@ecs-group.dk.